Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

Turistička agencija "Sirius BMR" je osnovana 12.06.2013 sa sedištem u Beogradu Olge Petrov 39r. Naš mali kolektiv sastoji se od poslovnih, ljubaznih  i profesionalno obučenih  službenika sposobnih da u svakom momentu pruže sve potrebne informacije klijentu i da ga upoznaju sa programom putovanja.
Svoju ponudu Sirius BMR zasniva na realizaciji turističkih aranžmana, pažljivo odabranih i kvalitetno postavljenih destinacija u zemlji i inostranstvu (letovanja, zimovanja, posete evropskim gradovima...).
U mogućnosti smo da ponuđene programe prilagodi potrebama korisnika svojih usluga, izlazeći, na taj način, u susret Vašim zahtevima i željama.

Ukažite nam jednom poverenje i bićete dugogodišnji zadovoljni korisnik naših usluga.

Vaš “Sirius BMR”