Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

martina1

 

 

Lokacija: Vila Martina se nalazi na ulazu u Pefkohori, 350 m od plaže

Opis: Vila Martina je jedna od novijih vila u Pefkohoriju, odmah pored hotela Iolly Village ciji bazen gosti vile mogu koristiti uz placeno pice. Vila se nalazi u neposrednoj blizini supermarketa, restorana, kafića. U našoj ponudi su dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna studija u prizemlju i na prvom spratu. Vila poseduje dvoriste i parking, a sa terasa studija na prvom spratu pruža se pogled na more, dvorište i bazen hotela Iolly Village. Sva studija poseduju kupatilo, peskire, kuhinjski deo, veliku terasu, TV, WiFi i klima uređaj (uključen u cenu).

 

Opširnije...

vila-adonis-pefkohori

Lokacija: Vila se nalazi u centru Pefkohorija, na 60 m od mora i šetališta.

Opis: Vila Adonis je hotel apartmanskog tipa, smeštena je u blizini prodavnica, butika, kafica i restorana. Poseduje recepciju i café-bar gde u prijatnoj atmosferi možete uživati uz piće ili kafu. U našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji kao i četvorokrevetni apartmani na drugom spratu i visokom prizemlju. Sve smeštajne jedinice poseduju: kupatilo, kuhinjski deo, terasu, TV i klima uređaj (uključena u cenu aranžmana za jul I avgust, za ostale mesece doplata na licu mesta 5 € dnevno).

Opširnije...

vila-vilar

Lokacija: Nalazi se u centru mesta sa donje strane magistrale, na 80m od mora i šetališta.

Opis:  U našoj ponudi imamo dvokrevetne I trokrevetne apartmane, opremljene kuhinjskim delom, kupatilom, TV-om, terasom, klima uređajem (doplata na licu mesta 5 € dnevno).

Opširnije...