Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

maria

Lokacija: Vila se nalazi u mirnom delu mesta, na oko 250m od plaže.

Opis: Raspolaže sa lepom baštom, opremljenom sa garniturama za sedenje kao i kupatilo sa tušem i wc-om, namenjenim za goste vile, prvenstveno za prvi/poslednji dan boravka. Smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu i svi imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu sa tendom, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i WiFi internet.

Opširnije...

vasilis

 

Lokacija: Vila je odlično locirana, udaljena je oko 70m od plaže, u neposrednoj blizini se nalazi prodavnica kao i mnogobrojni restorani i barovi.

Opis: Svi naši smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu i svi imaju opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

 

Opširnije...

olga

Lokacija:Vila se nalazi u mirnom delu mesta, na oko 250m od plaže.

Opis: Studia su napravljena za sezonu 2016, moderno su opremljena i nalaze se u prizemlju. Sva studia imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i WiFi internet.

 

Opširnije...