Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

aquarius1

 

Lokacija: Nalazi se u mestu Moraitika, u neposrednoj blizini samog centra mesta, udaljena je oko 250 metara od plaže.

Opis: Vila se nalazi odmah pored vile Bella Grecia i u neposrednoj blizini se nalaze super market i pekara. Smeštajni kapaciteti u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, i namenjeni su za boravak od 2 do 4 osobe. Svi imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Gosti vile Aquarius mogu da koriste bazen vile Bella Grecia.

Opširnije...

corfiota krf1

 

Vila Corfiota se nalazi u mestu Moraitika, udaljena je oko 150m od centra mesta i samo nekoliko minuta hoda od plaže.

Vila je okružena velikom zelenom baštom i ima privatni parking. U našoj ponudi su dvokrevetni studiji koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi imaju opremljenu kuhinju, kupatlo/wc, terasu, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno).

Opširnije...

vila-bella-grecia

Lokacija: Nalazi se u mestu Moraitika, 20 km južno od grada Krfa. Udaljena je 250 m od plaže, nedaleko od centra.

Opis:Vila Bella Grecia je hotel apartmanskog tipa. U sklopu vile se nalaze supermarket i mala pekara.  Vilaima bazen sa ležaljkama za goste, sef (u ceni), WiFi (na recepciji i prostoru ispred vile). Smeštajne jedinice koje imamo u našoj ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, smešteni na prvom i drugom spratu sa pogledom ka dvorištu, bazenu ili na ulicu (oni koji gledaju na ulicu su nešto bučniji). Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo, peškire, terasu, TV, i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno).

Opširnije...