Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

hrisa

Lokacija: Vila se nalazi u centru mesta, udaljena je oko 150m od plaže.

Opis: U našoj ponudi se nalaze dvokrevetni i trokrevetni apartmani, u prizemlju i na prvom spratu i svi raspolažu francuskim ležajima (po grčkim standardima, širine 110cm). Svaki apartman poseduje opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 3€ dnevno).

Opširnije...

vila-hlidi-kokino-nero-4768

Lokacija: Vila je odlično pozicionirana, udaljena je oko 50m od mora i nalazi se u okviru istoimenog hotela.

Opis: Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i svi raspolažu sa dva ili tri ležaja (francuski ležaj po grčkim standardima, širine 110cm), namenjenim za smeštaj dve do četiri osobe. Svi imaju odvojeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, TV, Wi-Fi internet i trem terasu. U dvorištu postoje garniture za sedenje, sa suncobranima, koji su na raspolaganju gostima vile, kao i hotelska kafeterija.

Opširnije...

elefteria

Lokacija: Vila ima lepu, veliku baštu sa roštiljem i pogledom na more u pozadini, udaljena je od plaže oko 100m.Opis:

Opis: Svi apartmani se nalaze u prizemlju i imaju dva francuska ležaja (po grčkim standardima, širine 110cm) namenjenim za smeštaj dve do tri osobe, opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu i TV.

Opširnije...

katarina

 

Lokacija: Vila je odlično pozicionirana i nalazi se preko puta plaže, udaljena  oko 30 metara od mora, okružena zelenilom, ima lepo dvorište, sa ozidanim roštiljem. U neposrednoj blizini se nalazi taverna (ispred vile) i još nekoliko restorana i lokala.

Opis: Raspolaže sa moderno opremljenim dvokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju. Svaki studio ima dva francuska ležaja (po grčkim standardima, širine 110cm), opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV i WiFi internet.

 

Opširnije...