Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

YALTA1

    Hotel Yalta se nalazi na slikovitoj lokaciji, nedaleko od mora u Sunčevom Bregu, a može se pohvaliti sa 2 restorana, od kojih jedan nudi izvrsne plodove mora, a drugi služi italijansku kuhinju i specijalitete sa roštilja.Ovaj funkcionalno dizajnirani hotel nudi neverovatan pogled na stari grad Nesebara i more sa svojih prostranih terasa.Prednost hotela Yalta je i mešavina morskog i planinskog vazduha, koja osigurava zdravu klimu, naročito delotvornu za sprečavanje i lečenje različitih bolesti pluća i disajnih organa.

Opširnije...

riva1

 

Hotel RIVA (bivši Balkan), kompletno je renoviran 2015. godine.Hotel se nalazi u centralnom delu Sunčevog Brega, na 150m od plaže.Hotel poseduje recepciju, otvoreni bazen, menjačnicu, sef, lobi bar.Sobe su 1/2, 1/2+1 sve sobe poseduju sopstveno kupatilo i terasu.Usluga je noćenje sa doručkom po pricipu švedskog stola.

Opširnije...

hil1

 

Hotel The Hill Club se nalazi na samom severnom kraju kompleksa Sunčev Breg, na nekih 350m od plaže.To je treća linija hotela.Predstavlja veliki i sadržajan kompleks koji svojim gostima pruža Allinclusive uslugu.Kompleks sadrži otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima, restoran, igralište za decu i animatore.Smeštaj je moguć u apartmanima sa jednom i dve spavaće sobe, kao i u dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem.

Opširnije...

kotkva1

 

Lokacija: 200 m od plaže.

Sadržaj: 3 bazena, restoran, bar, igralište, mini aqua - park, restaoran pored mini aqua - parka, kozmetički salon, radnja, suvenirnica, menjačnica, parking, večernja animacija za decu i odrasle, masaža, doktor, fitness, bilijar, stoni tenis, sauna.
U sobama: klima, TV, telefon, balkon, tuš/WC, mini bar.
 
U cenu je uračunato korišćenje mini aqua parka, bazena, ležaljki suncobrana na bazenima i internet u lobiju.

 

 

Opširnije...