Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

san marino1

 

San Marino 109€

...sa obilaskom Ravene, Ferare i Padove

San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana i Monaka, smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada - San Marino, glavnog grada istoimene republike koja je osnovana 301.godine i danas broji oko 32.000 stanovnika...

Autobusom 5 dana 2 noći

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN: BEOGRAD...
Polazak iz Beograda u 20h sa parkinga preko puta Buvlje pijace (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora...

2.DAN: ...RAVENA – RIMINI
U prepodnevnim satima dolazak u Ravenu. U okviru svojih drevnih zidina Ravena čuva najbogatije nasleđe mozaika, od kojih većina datiraju iz V i VI veka. Iz tog razloga ranohrišćanske i vizantijske crkve i krstionice, priznate su kao deo svetske baštine UNESCO. Po dolasku razgledanje grada : Trg naroda, spomenik Garibaldija, kapela u kojoj se nalazi grob čuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale, mauzolej Gala Placidija...slobodno vreme sve do polaska za Rimini. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska do centra Riminija...Šetnja do Trga tri mučenika, slavoluk Oktaviana Avgusta, most Tiberija...Noćenje.

3.DAN: RIMINI – DEGUSTACIJA VINA (FAKULTATIVNO) - SAN MARINO (FAKULTATIVNO) – RIMINI
Doručak. Nakon doručka polazak na fakultativni izlet u San Marino. Pre dolaska u San Marino poseta jednoj od mnogobrojnih vinarija u regiji Emilija Romanja gde je predvidjena degustacija vina. Nakon degustacije vina, polazak prema gradu San Marino. Po dolasku razgledanje grada : Bazilika Sv. Marina, datira iz 19.veka i čuva relikvije sveca zaštitnika ovog grada, Gradska većnica, kule San Marina: Guaita iz XI veka, Cesta iz XIII veka i Montale XIV vek. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak prema tržnom centru Le Befane, jedan od najvećih tržnih centara u regiji Emilija Romanja. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN: RIMINI – FERARA – PADOVA...
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela I polazak prema Ferari. Grad je okružen renesansnim zidinama iz XV I XVI veka I u okviru njih smeštena je zaostavština porodice Deste. Po dolasku razgledanje grada: Castello Estense - simbol Ferare, nalazi se u samom centru grada, u njegovoj blizini smestena je Gradska većnica, Katedrala, Pozorište...nakon razgledanja slobodno vreme sve do polaska za Padovu.
Po dolasku u Padovu šetnja gradom: Trg Prato della Vale, Bazilika Sv Antonia Padovanskog, Palazzo della Ragione, Caffe Pedrocchi, Piayya Erbe...Nakon razgledanja slobodno vreme sve do polaska za Beograd. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.

5.DAN: ...BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima... Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

    • prevoz turističkim mini-busom ili autubusom (audio, video A/C) na datoj relaciji po programu,
    • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3* u Riminiju ili bližoj okolini u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama (opremljene telefonom, TV-om, kupatilom),
    • obilazak gradova prema programu putovanja,
    • poseta Tržnom centru,
    • usluge vodiča – pratioca tokom putovanja,
    • troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

    • obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:
       deca (od 6 mes -18.god.) – 320 rsd;
       odrasli (od 18-70.god.) – 640 rsd;
       stariji od 70. god. – 1216 rsd;

    • Fakultativni izlet
       San Marino - 20€
    • individualne troškove putnika
    • Obeveznu boravišnu taksu - plaća se na recepciji hotela – 1,50€ po osobi po danu za hotel 3*.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

    • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate
    • ugovoreni–započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati
    • gotovinski: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja
    • čekovima: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak čekovima gradjana na 3 rate uz uvećanje od 2% mesečno u zavisnosti od broja rata (rate dospevaju svakog 10. i 25. u mesecu). Čekovi se deponuju 7 dana pre početka putovanja.
    • platnim karticama: VISA, Master, Dina, Maestro i American Express
    • osiguranje se plaća na dan rezervacije
    • cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni

POPUSTI I DOPLATE

    • doplata za jednokrevetnu sobu - 30€

OPIS HOTELA:

Hotel Calypso 3* - www.hotelcalypso.com – hotel Calypso 3* je udaljen nekoliko metara od mora. Broj smeštajnih jedinica je 41. Sobe imaju TV, telefon, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak je po principu švedskog stola.
Hotel Bamby 3* - http://www.hotelbamby.rn.it/ ; Hotel Bamby se nalazi u mirnom delu Riminija, 5 minuta hoda od plaže I 1 km od železničke stanice. Broj smeštajnih jedinica je 38. Sobe imaju balkon, TV, telefon, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak je po principu švedskog stola.

NAPOMENE

    • Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
    • Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Calypso Tours International.
    • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
    • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo , tople i hladne napitke.
    • Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 25 putnika da bi se isti realizovali.
    • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
    • Calypso Tours International ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
    • Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
    • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
    • Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
    • Raspored sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija na dan polaska i naknadne izmene nisu moguće.
    • Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa
    • Sastavni deo programa su Opšti uslovi putovanja CalypsoTours International i YUTA standardi

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja T.A.Calypso Tours International, licenca OTP 226/2010 od 11.02.2010. godine