Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

RIM

 

RIM - glavni grad Italije i regiona Lacio, ali i najveći i najbrojniji grad u Italiji sa oko 2,7 miliona stanovnika. Prema legendi, grad su osnovali Romul i Rem 21.aprila 753 godine p.n.e. pa sa pravom nosi ime VEČNI GRAD. Rim je kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, a stari deo Rima je pravi muzej na otvorenom u kome se nalaze ostaci drevnih građevina, trijumfalni lukovi, trg sa fontanama, Koloseum... najveći amfiteatar ikada izgrađen u Rimskom carstvu.

CENA 125 e

 Termini : 08.11.2017, 06.12.2017

Program putovanja: 

1.dan   BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 15:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Noćna vožnja.


2.dan   RIM
Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Obilazak Rima: Via Aurelia, Vatikan, Crkva Sv. Petra, Trastevere, Cirkus Maksimus, Koloseum, Trg Republike, Forumi, Trg Venecije sa spomenikom Otadžbine, Kapitolski Trg. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.


3.dan   RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Po obilasku slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni izlet “Rim noću” sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.


4.dan   RIM – POMPEJA – NAPULJ – RIM
Doručak. Fakultativni izlet do Pompeje i Napulja. Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250km udaljen od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.


5.dan   RIM – TIVOLI – RIM
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d'Este – palate sa prelepim baštama. Povratak u Rim. Slobodno popodne. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.


6.dan   BEOGRAD
Dolazak u Beograd oko podneva.

POPUSTI I DOPLATE:   

    - deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,

    - treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%

    -putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
    

ARANŽMAN OBUHVATA:   

  -  prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),

   - smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),

   - smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,

  -razgledanja i obilaske prema programu,

  - usluge turističkog vodiča,

  -usluge lokalnog vodiča,

agencijske usluge. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

  - gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014. i to: za hotele sa 3* - 4.00 € dnevno, a za hotele sa 4* - 6.00 € dnevno i plaća se na recepciji hotela,

 -  fakultativne izlete,

-   međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 721,00 dinara, od 19 do 70 godina 1081,00 dinara i od 71 do 86 godina 2162,00 dinara. 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

(deca 2-12 godina ostvaruju popust):
-Vatikan - 35 € odrasli / 30 € deca;
-Rim noću - 10 € odrasli / 5 € deca;
-Tivoli  – 25 € / 15 € deca;
-Pompeja, Napulj - 45 € odrasli / 35 € deca (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim – Pompeja – Napulj - Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju).
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika 

SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA ILI SLIČNOM:
HOTEL U GRADU:
Parco de’ Medici Residence 3* - nalazi se u blizini aerodroma Leonardo da Vinči i novog sajma u Rimu. Sve sobe poseduju klima uređaj, telefon, WI FI, sef, SAT TV, kupatilo i fen. Više informacija o hotelu: http://www.pdmr.it/en/index.htmlHOTEL

U CENTRU GRADA:
Hotel Floridia - iz lanca Raeli hotela, nalazi se u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home