Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

pariz1

.;

CENA PO OSOBI 269e

 

 

1.dan (petak) BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 23:00 časa sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) i vožnja ka Novom Sadu. Polazak iz Novog Sada u 00:30h sa parking kod “Lokomotive”. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan (subota)  BEČ – BRATISLAVA

Jutarnji dolazak u Beč. Panoramsko razgledanje grada : Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Marijahilferstrasse (šoping ulica)... Fakultativna poseta Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava. Slobodno vreme za šoping i razgledanje grada do polaska za Bratislavu ili fakultativni odlazak na obilazak palate Belvedere i dvorca Šenbrun.  Dolazak u Bratislavu u večernjim satima. Smeštaj grupe u hotel. Mogućnost odlaska na cigansku večeru uz degustaciju slovačkih piva ili mogućnost odlaska u jednu od najboljih diskoteka u gradu. Noćenje.

3.dan (nedelja) BRATISLAVAPARIZ

Doručak. Obilazak bratislavske tvrđave, koja se uzdiže nad starim delom grada, radi upoznavanja sa bogatom istorijom ovog lepog grada iznad Dunava. Panoramsko razgledanje grada, Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković. Polazak iz Bratislave za Pariz u ranim popodnevnim satima. Noćna vožnja.

4. dan(ponedeljak) PARIZ

 Dolazak u Pariz oko podneva. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. U popodnevnim časovima obilazak grada: Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)… Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan(utorak) PARIZ

Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6. dan(sreda) PARIZ – VERSAJ

Doručak. Fakultativni izlet u Versaj do čuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Povratak u Pariz, Fakultativna vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

7.dan(četvrtak) PARIZDIZNILEND

Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualni program: odmor, šetnja gradom, kupovina ...  U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

8.dan (petak) MINHEN

Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Obilazak Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... .Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zadrzavanjima radi odmora.

9 dan (subota) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.