Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

tajland

 

 

Avionom 14 dana, Polasci: 13.02.2015, 14.07.2015.

Bangkok + Puket

Bangkok je glavni i najveći grad Kraljevine Tajland i jedan od najvećih gradova Jugoistočne Azije. Nalazi se u Centralnoj regiji Tajlanda. Tajlanđani Bangkok skraćeno zovu Krungtep, što u prevodu znači "Grad anđela", dok je svuda u svetu poznato internacionalno ime Bangkok. Puket je najveće ostrvo Tajlanda I nalazi se u Andamanskom moru. Prelepe peščane plaže sa belim peskom I kristalna tirkizna boja vode, pruža vam osećaj kao da se nalazite u raju. Svetski lanci hotela preovlađuju ostrvom I svake godine sve više turista iz celog sveta željnih luksuza za male pare dolaze na ovo ostrvo.

PLAN I PROGRAM PUTA

Dan 1: Sastanak na aerodromu ''Nikola Tesla''. Let za Bangkok sa presedanjem.

Dan 2: Dolazak na aerodrom u Bangkoku. Transfer do smeštaja lociranog u centru Bangkoka, blizu čuvene ulice za bekpekere – Kao San Road. Putovanje je počelo, upoznajemo se sa urbanom džunglom. Noćenje.

Dan 3: Budimo se i krećemo u fakultativno razlgedanje grada... Kraljevska Palata, Smaragdni Buda (Wat Arun), Ležeći Buda (Wat Pho), Jim Thopmson's house, vožnja kanalima, noćni život u Bangkoku. Bangkok - "Grad anđela"- pruža vam potpuno novu demenziju postojanja, nešto sasvim drugačije od svega što ste do sada doživeli. Kombinacija Njujorka upakovanog u istočnjačku filozofiju, paprene mirise i drugačiju atmosferu od svih mesta na kojima ste do sada bili. Noćenje.

Dan 4: Dan za fakultativni obilazak u oblast Kačanaburi - plutajuća pijaca, zaštitni znak Tajlanda, most na reci Kvai i hram tigrova. Povratak u Bangkok. Noćenje.

Dan 5: Transfer do aerodroma i let za Puket. Transfer do smeštaja. Noćenje.

Dan 6-11: Puket (Phuket), najveće i najpoznatije tajlandsko ostrvo. Smešteni smo u mestu Patong. Kupanje, masaže, prelepe plaže, beli pesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učiniće da se osećate kao u raju. Vreme rezervisano isključivo za uživanje! Nesvakidašnji noćni život, scene kao iz najluđih filmova! Fakultativni izleti... Koh Phi Phi, ostrvo na kome je sniman film ''Plaža'', egzotični prizori koji ostaju u sećanju za ceo život. James Bond island, ostrvo koje je deo arhipelaga manjih krečnjačkih ostrva, stena koje se izdižu iz mora žad zelene boje u kojima su skrivene pećine bogate stalaktitima I stalagmitima. Fakultativni izlet do jednog od najlepšhih i najnetaknutijih Tajlandskih ostrva - Ko Lante. Egzotika svuda oko nas... 6 noćenja.

Dan 12: Transfer do aerodroma i let za Bangkok. Transfer do smeštaja i slobodno vreme. Noćenje.

Dan 13: Ujutru napuštamo smeštaj. Slobodno vreme u Bangkoku za kupovinu suvenira do večernjeg odlaska na aerodrom.

Dan 14: Let sa presedanjem do Beograda. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

cena: 1390€