Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

 

 

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola), uz mogućnost doplate za pun pansion.

SOBE: Hotel raspolaže sa 205 soba, renoviranih 2007/2008. Sve sobe imaju kupatilo, terasu ili baštu, klima uredjaj, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu, wireless internet.

ECO soba:

oko 25m2, savremenog dizajna, sa terasama koje gledaju na more ili more. Klijenti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji. Predviđene za 2 osobe.

Standard soba pogled bašta

oko 25m2, savremenog dizajna, sa terasama koje gledaju na baštu. Predviđene za 2 osobe.

Standard soba pogled more

oko 25m2, savremenog dizajna, sa terasama koje gledaju na more. Predviđene za 2 osobe.

Family soba pogled bašta

oko 50m2, satoji se od dve povezane sobe, dizajnirane za porodice sa decom, sa pogledom na baštu. Predviđena za 2-4 osobe.

Family soba pogled more

oko 50m2, satoji se od dve povezane sobe, dizajnirane za porodice sa decom, sa pogledom na more. Predviđena za 2-4 osobe.

Junior suite pogled bašta

oko 35m2, potpuno renovirane 2011, sadrži dnevnu i spavaću sobu sa pogledom na baštu. Predviđena za 2-4 osobe.

Junior suite pogled more

oko 35m2, potpuno renovirane 2011, sadrži dnevnu i spavaću sobu sa pogledom na more. Predviđena za 2-4 osobe.

Panorama junior suite

oko 40m2, nove od 2012., sa prelepim pogledom. Sastoje se od prostrane kombinovane dnevno-spavaće sobe, sa prostranom terasom. Predviđene za 2-4 osobe.

Family suite sa spavaćom sobom

oko 50m2, nove od 2012. sa pogledom na more ili baštu. Sastoje se od dnevne i odvojene spavaće sobe, sa privatnom terasom. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa dve spavaće sobe

oko 50m2, nove od 2012. sa pogledom na more ili baštu. Sastoje se od dve prostrane spavaće sobe, dnevne sobe i dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

 

sani cene