Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

MILANO

CENA 99e

 

PROGRAM PUTOVANJA :

TERMINI: 13.10.2016.;10.11.2016.;

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (petak) BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) u 17.00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 18.30 sa parkinga ispred Lokomotive. Lagana noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…

2. dan (subota) MILANO Dolazak u prestonicu “mode”. Razgledanje započinjemo od srednjovekovnog zamka Sforcesko. Najveća gotička katedrala Italije na prelepom Trgu Duomo. Poklonite se Madonini i zavirite u unutrašnjost glamurozne Galerije Vitorio Emanuele. Tu je i jedna od najpoznatijih opera sveta, čuvena Skala… Popodnevni smeštaj u hotel. Slobodno vreme iskoristite za individualni odlazak do centra, za šoping ili obilazak galerija i crkava. Noćenje.

3. dan (nedelja) MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRVALLE - MILANO

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Đenove. Đenova je poznata kao najveća luka Italije, poseduje veliko i dobro očuvano staro jezgro, koje je pod zaštitom UNESKO-a.

Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara –outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan (ponedeljak) JEZERO KOMO – LUGANO

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet. Velelepno mondensko jezero Komo. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom atrakcijom, tako da nije nikakvo iznenadjenje što mnogi članovi jet-seta, poput Džordža Klunija imaju svoje vile ovde. Slobodno vreme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina… Nastavak putovanja ka Švajcarskoj. Grad na obali jezera koji je očuvao svoju autentičnost poput Trga Reforma sa Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, prepoznatljivim kutcima i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima... Slobodno vreme do povratka u Milano. Dolazak u Milano u kasnim poslepodnevnim satima i povratak za Srbiju.

Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…

5. dan (utorak) Beograd Dolazak u mesto polaska u prepodnevnim satima. (Kraj usluga). 

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

CENA  ARANŽMANA  OBUHVATA:

* prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu

* smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni-švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama.

* obilaske prema programu (Milano – panorama grada)

* troškove organizacije i vođstva puta

* usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

 

CENA  ARANŽMANA  NE OBUHVATA:

* ulaznice i fakultativne izlete

* individualne troškove

* putno osiguranje u iznosu od 1€ po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5€ (0,6 – 16,99 g), 2€ (71-84g). Suma osiguranja 30.000€

* obavezna gradska komunalna taksa za Milano i okolinu, koja se plaća na recepciji hotela – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi

CENE  FAKULTATIVNIH  IZLETA:

Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene): 

* Jezero Komo - Lugano 25€

* Đenova i outlet Seravalle - 35€

* outlet Seravalle - 20€

DOPLATA  ZA 1/1 SOBU: 50% OD CENE ARANŽMANA